Tags

Relaterede artikler

Del dette

U-web

Kender du undervisningsportalen www.u-web.dk.

Udenrigsministeriet, Danida, råder over en ansøgningsbaseret pulje, som årligt bl.a. støtter undervisningsmaterialer målrettet folkeskolen og ungdomsuddannelserne. Undervisningsmaterialerne stilles gratis til rådighed for lærerne på www.u-web.dk. For at gøre det nemt for lærerne at bruge materialerne, er undervisningsportalen opbygget på en let og overskuelig måde.

Undervisningsportalen har fokus på globale forhold, og især forholdene i udviklingslandene. Der er desuden mulighed for at bruge en lang række små film à ca. 10 minutter, som er lavet af unge studerende. Filmene findes på portalen under menupunktet ”Danidas Verdensbilledlegat”.

_______________________________________________________

149933_u_web_logo_web_FINAL_m_undervisningsportal