Tags

Relaterede artikler

Del dette

Med skolen i biografen

Den lækre folder kommer først lige omkring 3. juni, hvor booking også åbner, så ….. vil du være hurtigt ude, er det online, du skal orientere dig i mulighederne.

————————————————————————————————————————————-Med Skolen I Biografen er Det Danske Filminstituts landsdækkende skolebio-ordning. I kan se en lang række kvalitetsfilm fra hele verden i jeres lokale biograf. Filmene henvender sig til elever fra børnehaveklassen til gymnasiet og de øvrige ungdomsuddannelser.

Book billetter fra d. 3. juni via hjemmesiden mitcfu.dk/msib 

Til samtlige film hører undervisningsmaterialer, som kan hentes gratis her på Filmcentralen.

I kan desuden se et udvalg af skolebio-film fra tidligere sæsoner her på Filmcentralen.

Med Skolen I Biografen har eksisteret siden 2000 og omfatter i dag ca. 120 biografer, 80% af landets kommuner og har 260.000 årlige deltagere. Ambitionen er at give skolen langt bedre vilkår for at bruge biografen som klasseværelse og kvalificere filmundervisningen i skolen.