Gratis foredrag om trafiksikkerhed jan17

Tags

Relaterede artikler

Del dette

Gratis foredrag om trafiksikkerhed

Kære udskolingslærer

Sikker Trafik LIVE er et engagerende besøg til landets 8.-10.-klasser. Det kan ikke bare tænkes ind i den obligatoriske færdselsundervisning, men også dansk eller samfundsfag, da foredraget handler om trafik(u)sikkerhed, etik, moral, venskab og ungdomskultur.

I kan løbende booke, men vi anbefaler at booke i god tid, hvis I vil være sikre på at få besøg. Foredraget er gratis og varer normalt to lektioner.
Eleverne møder en LIVE-ambassadør, der fortæller om den trafikulykke, der har givet et synligt handicap og har ændret hans eller hendes liv totalt.
Ambassadøren er uddannet i at fortælle sin historie til unge, inddrage eleverne og få dem til at reflektere over deres egen adfærd i trafikken og blandt vennerne.

Evalueringer af LIVE-besøgene hos landets udskolingselever har vist, at den personlige historie, konsekvenserne af forkerte valg og dialogen under besøget får de unge til at ændre holdninger og adfærd i trafikken.

Ønsker du at booke et besøg, eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig.
Hvis du allerede har booket et Sikker Trafik LIVE-besøg til din klasse, kan du naturligvis blot se bort fra denne henvendelse.
Venlig hilsen
Daniel Bartels Borup

Sikker Trafik LIVE-ambassadør
Regionskoordinator for region Sjælland & Hovedstaden
+45 2611 1833

https://www.sikkertrafik.dk/boern-unge/live/8-10-klasse