Tags

Relaterede artikler

Del dette

Konkurrence i sprogfag

Kære sproglærer

Vi har hermed fornøjelsen af at indbyde dig og dine elever til iLcompetition 2019 – en konkurrence i moderne sprog.

ILcompetition er Skandinaviens største sprog- og kulturkonkurrence for elever, som læser moderne sprog (engelsk, fransk, spansk og tysk) på grundskole- eller gymnasieniveau.

Konkurrencen blev organiseret første gang i Danmark (som Sprogolympiaden) i 2012. I 2018 deltog over 26.000 elever i konkurrencens forskellige kategorier i Danmark og Sverige.

I Skandinavien gennemføres konkurrencen  i Sverige og Danmark og fra 2020 også i Norge.

Konkurrencens tre kategorier er: Grundskole, gymnasie samt en kategori for elever, som har et af de fire aktuelle sprog som modersmål.

Tilmelding til konkurrencen koster 653 kroner pr. sprog og kategori uanset antallet af elever, man ønsker at tilmelde. Eleverne har mulighed for at vinde flotte præmier.

Fra og med den 1. oktober 2018 og frem til den 25. januar 2019 er det muligt at tilmelde sig konkurrencen. Tilmeld din skole via vores hjemmeside: http://ilcompetition.dk/tilmelding2019.html

For mere information og tilmelding til iLcompetition – se vores hjemmeside: http://ilcompetition.dk Følg os på Facebook: International Language Competition – Danmark.

Konkurrencens struktur og kalender:

Kvalifikationsrunde via internet, uge 6

Regionsfinaler af mundtlig karakter: Munkensdam Gymnasium d.27 februar 2019. Aurehøj Gymnasium d. 7 marts 2019.

De tre bedste skoler fra hver kategori i de to regioner går videre til landsfinalen således, at der vil være 6 deltagere i hver kategori ved landsfinalen.

Landsfinale: Tirsdag den 19. marts 2019. på Falkonergårdens Gymnasium – Frederiksberg,

 

Venlig hilsen

iLcompetition Danmark